Al 18 jaar ervaring in dakwerken

Dakwerken De Haeck is gespecialiseerd in het plaatsen en isoleren van platte en hellende daken. Van renovatiewerken tot nieuwbouwprojecten, zowel voor particulieren als bedrijven. We beschikken over diverse kranen tot wel 46 meter hoog, waardoor we zowel kleine als grote opdrachten kunnen uitvoeren. Totaaloplossingen werken we van A tot Z uit met kwalitatieve materialen van hoogstaande merken. Met al 18 jaar ervaring hebben we een brede product- en vakkennis opgebouwd, leveren we vakmanschap aan een correcte prijs en zijn we een vaste referentie in ruime regio rond Boom. We zijn actief in volgende gemeenten: Boom, Aartselaar, Niel, Hemiksem, Reet, Rumst, Terhagen, Mechelen, Wilrijk, Hoboken, Antwerpen en Berchem

Persoonlijke service en hoogstaande kwaliteit

Als middelgroot bedrijf kunnen we onze klanten een persoonlijke service én een snelle levertermijn aanbieden. Kristof volgt alle projecten nauw op en is van het begin tot het eind het vaste aanspreekpunt voor de klant. Zo werken elke job in één keer af en zijn we pas tevreden als de puntjes op de i zijn gezet. We vinden het van belang om onze beloftes na te komen, van de offerte tot de opvolging na verkoop. Daarom zijn we een betrouwbare partner waarop zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen.

Dakwerken is een teamsport

Sinds jongs af aan wist Kristof al dat hij dakwerker wilde worden. Op 14-jarige leeftijd is hij dan ook begonnen met een leercontract om de certificaten te behalen voor platte, hellende en industriële daken. Met Dakwerken De Haeck is zijn droom uitgekomen en werkt hij dagelijks aan zijn passie. Hij heeft een enthousiaste ploeg van werkers, die perfect op elkaar zijn afgestemd en op elkaar kunnen vertrouwen. Toch voert hij zelf ook nog dakwerken uit, want het uitzicht aan de top blijft tenslotte het mooist!

Vind je persoonlijke service ook zo belangrijk?
Dan helpen we je graag verder

Recente projecten

Bekijk al onze projecten