Hellende daken

Geef je hellend dak een nieuwe outfit

Dakwerken De Haeck is een betrouwbare expert voor de plaatsing en isolatie van je hellend dak. Van renovatiewerken tot nieuwbouwprojecten, zowel voor particulieren als bedrijven.

Door ons vakmanschap te combineren met het gebruik van kwaliteitsmerken zorgen we ervoor dat iedere opdracht tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Dakkapellen en -vensters

Breng de zon en frisse lucht in huis met een dakvenster van Velux. Met je afstandsbediening kan je vanuit je zetel het dakvenster eenvoudig openen, sluiten of verduisteren. Velux dakvensters bestaan er in diverse standaardformaten, maar kunnen tevens op maat worden gemaakt.

Wil je niet enkel meer licht en ventilatie, maar ook meer ruimte? Dan is een dakkapel de ideale oplossing. Daarmee ben je ook direct verlost van een schuin plafond, dat je belemmert om rechtop te kunnen staan.

Dakpannen en leien

Is jouw dak zijn glans verloren of dringend toe aan een nieuwe outfit? Kies dan voor authentieke dakpannen of strakke leien. Dakwerken De Haeck gaat graag met jou op zoek naar de stijl die het beste past bij jouw woning. Daarbij kiezen we voor kwaliteitsmerken, zoals er bijvoorbeeld zijn:

Betonpannen Eternit

Sneldek is een dubbelgewelfde dakpan met een asymmetrisch profiel. Deze elegante dakbekleding is daardoor met bijna alle stijlen van architectuur te combineren. 

Kleipannen Koramic

Dankzij de geselecteerde grondstoffen, optimale mengelingsamenstellingen, de modernste productietechnieken en jarenlange kennis, heeft Koramic een bijzondere poriënstructuur ontwikkeld. Een groot voordeel daarvan is de optimale vorstbestendigheid, die deze kleipan heeft.

Leien Eternit

Bepaal zelf de look van je dak! Speel met patronen, wissel af met kleuren en combineer leien met natuurhout of baksteen. De keuze is aan jou.

Isolatie

Tegen 2020 is het van groot belang dat uw dakisolatie voldoet aan de Vlaamse dakisolatienorm voor (huur)woningen, aangezien u anders een boete riskeert. Lees er alles over op onze pagina ‘Isolatie’.

Onze merken

Een dak laten plaatsen of isoleren?
Dan staat Dakwerken De Haeck voor je klaar!