Platte daken

Dé specialist in platte daken

Dakwerken De Haeck is gespecialiseerd in het plaatsen en isoleren van platte daken. Van kleine achterdaken tot totaalprojecten, zowel voor particulieren als bedrijven. Elk dak heeft zijn eigen moeilijkheden en vereist specifieke vaardigheden. We hebben ons toegespitst op dit gebied en beschikken over de recentste kennis en technieken.

Plaatsen van nieuwe daken

Roofing plaatsen op platte daken

Dakisolatie en andere isolatie werken voor platte daken

Roofing

Een goede dakbedekking (roofing) is van groot belang om de waterdichtheid van een plat dak te garanderen. Wij werken daarom enkel met kwalitatieve merken, die aan de hoogste normen voldoen. Om onze klanten een efficiënte oplossing te bieden, is het altijd mogelijk om roofing- en isolatiewerken tegelijkertijd uit te voeren.

Lichtkoepels

Een voordeel van een plat dak is de mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtkoepel. Het is een eenvoudige manier om daglicht te creëren in een donkere leef- of werkruimte en te genieten van meer comfort. Een lichtkoepel geeft zelfs drie keer meer licht in vergelijking met een raam van dezelfde oppervlakte. Bovendien wordt de lichtinval door een lichtkoepel meer verspreid. Lichtkoepels bestaan er in diverse afmetingen, materialen, vormen en diktes.

Isolatie

Tegen 2020 is het van groot belang dat uw dakisolatie voldoet aan de Vlaamse dakisolatienorm voor (huur)woningen, aangezien u anders een boete riskeert. Lees er alles over op onze pagina ‘Isolatie’.

Onze merken

Een dak laten plaatsen of isoleren?
Dan staat Dakwerken De Haeck voor je klaar!